تحولات منطقه

وزش باد شدید تا بسیار شدید، افزایش ابر و رگبارهای پراکنده به‌ویژه در نیمه جنوبی و ارتفاعات شاه‌جهان خراسان شمالی تا روز چهارشنبه ادامه دارد.

بارش رگبارهای پراکنده در خراسان شمالی ادامه دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، بر اساس بررسی آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، شرایط ناپایدار جوی طی روز دوشنبه به‌صورت افزایش ابر، به‌ویژه در مناطق شرق و جنوب شرق استان، وزش باد شدید تا بسیار شدید در نیمه جنوبی و رگبار باران و رعد و برق پراکنده در دامنه‌ها و ارتفاعات قله شاه‌جهان پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به شدت وزش باد و بارش‌های پیش‌بینی‌شده، هشدار هواشناسی سطح زرد برای خراسان شمالی صادر شده که اعتبار آن تا امشب ادامه دارد.

در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه نیز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، وزش باد شدید به‌ویژه در نیمه جنوبی استان، رشد ابر، بارش باران و در برخی نقاط رگبار و رعد و برق رخ خواهد داد و احتمال بارش در دامنه‌ها و ارتفاعات قله شاه‌جهان بیشتر است.

برای روزهای پنج‌شنبه و جمعه، آسمان استان در اغلب ساعات صاف پیش‌بینی می‌شود، اما در ساعات بعدازظهر افزایش وزش باد، به‌ویژه در مناطق جنوبی، همراه با گرد و خاک محلی دور از انتظار نیست.

تا پایان هفته تغییرات دمایی قابل توجهی پیش‌بینی نمی‌شود و تنها نوسانات جزئی دما در استان رخ خواهد داد.

در ۲۴ ساعت گذشته، ایستگاه کوسه با دمای ۱۴ درجه سلسیوس خنک‌ترین و صفی‌آباد با دمای ۳۷ درجه سلسیوس گرم‌ترین مناطق استان بودند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha